02 Jul 2012
Alles weer op een rij

Soms is het leven van alledag verwarrend. Er gebeurt te veel tegelijk. Met jezelf, in je gezin, je familie, op het werk. Dan is het niet altijd eenvoudig om te bepalen hoe je ermee wilt omgaan. Tegenstrijdige gedachten en gevoelens. Het gaat je leven van alledag beheersen. Je wordt moe en prikkelbaar, slaapt slechter, je piekert. Je krijgt 't niet helder, niet op een rij.

Dan is het fijn als je er met iemand over kan praten. Een onafhankelijke, betrokken, discrete deskundige gesprekspartner. Tegen wie alles gezegd en geuit kan worden. Waardoor je begeleid wordt in je eigen zoekproces, zodat je weer snel weet hoe verder. Psychotherapie is dan een te zwaar middel. Waarom niet een paar gesprekken met een psychosociaal hulpverlener?

Bel of mail me gerust voor een nadere informatie of kennismaken. Daar zijn geen kosten aan verbonden. 06 13604362 of email info@praktijklifestyle.nl

Mw drs Ron Root, psychosociaal hulpverlener. Coach, counselor en therapeut. Lid van de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werk LVPW. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten uit de aanvullende verzekering. Mijn Praktijk is aan de Vroonhoeve 20 in Diever.