11 Sep 2012
Niet meer worstelen met je gewicht

Wat een geworstel na de zomervakantie. Je wilt weer afvallen en het wordt steeds moeilijker om er wat af te krijgen. Bovendien zit het er ook zo weer aan. Eigenlijk ben je het hele jaar door bezig met je gewicht, afvallen, aankomen en weer afvallen...

Je kunt dat zelf stopzetten. Je kunt langzaam maar zeker en blijvend afvallen zonder dieet. Een wondermiddel? Nee en ik ga je ook niet beloven dat je er niets voor hoeft te doen. Maar het kan wel! Jij kunt het!

Ik combineer counseling met begeleiding bij afvallen en dat werkt echt erg goed. Ik leer je ontspannen om te gaan met voedsel, met je lichaam en zonodig te stoppen met lijnen. Ik ondersteun je bij het omschakelen naar een gezondere manier van eten en drinken. Met coachsessies, voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies op maat. Als psychologische blokkades je in de weg zitten, begeleid ik je om die aan te pakken en op te ruimen. Bijvoorbeeld emotie-eten. Omschakelen naar een gezondere levensstijl is een echte gedragsverandering. Het heeft tijd en jouw toewijding nodig om vertrouwd te worden. Natuurlijk val je zeker in het begin terug in je oude gedrag....dat hoort er gewoon bij. Ik coach je om je hierdoor niet uit het veld te laten slaan.

Ik ben een universitair opgeleide professionele psychosociale hulpverlener. Ik heb ook een opleiding voeding en gewichtsbeheersing gedaan. Ik ben lid van beroepsverenigingen voor Psychosociaal Werk LVPW en van de gewichtsconsulenten BGN. Consulten en adviezen worden voor groot deel vergoed uit de aanvullende zorgverzekering!

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust voor (gratis) kennismaken: 0613604362 en info@praktijklifestyle.nl