07 Aug 2013
Mindfulness en Waardevol Handelen

Mindful (d.w.z. aandachtig, nieuwsgierig en zonder oordeel) omgaan met je gedachten en gevoelens haalt jouw gedrag van de automatische piloot af. Mindful omgaan met gedachten en gevoelens voorkomt dat je energie gaat zitten in onbelangrijke zaken of situaties die je niet kan veranderen. Het voorkomt dat je energie in je lichaam blijft vastzitten in de vorm van (chronische) spanning. Het haalt je uit de mallemolen van het piekeren over wat gebeurd is of van wat nog te gebeuren staat. 

Mindful omgaan met gedachten en gevoelens kun je leren. Je beleeft je leven als rijker en bevredigender omdat je je energie gebruikt voor wat jij NU echt belangrijk en waardevol vindt, ook al zijn eventuele problemen en kwesties (nog) aanwezig in je leven. Je hoeft niet te wachten totdat "alles is opgelost" om te beginnen met leven en handelen naar wat jij waardevol vindt.

Voor wie geinteresseerd is, geef ik  Meditatie-en Mindfulnesstrainingen. Trainingen van 5 sessies van anderhalf uur in een kleine groep. In een pretiige, veilige sfeer. Deskundige begeleiding door psycholoog. Start: 12 mei 2014 van 19.00 tot 20.30 uur. Overife data: 19, 26 mei, 2 en 16 juni.

Bel of mail gerust voor nadere informatie of aanmelding. Praktijk voor Lifestyle Coaching en Therapie in Diever, Drenthe. Psycho-sociaal therapeut mw drs Ron Root, tevens Mindfulnesstrainer.  info@praktijklifestyle.nl of 06 13604362