21 Apr 2014
Psychosciale therapie: jij staat centraal niet jouw klachten

Vind je je leven moeilijk en zwaar? Kun je niet meer echt genieten?

Je hoeft hier niet mee te blijven zitten in je eentje! Je bent ook niet de enige die zoch zo voelt, ook al denk je misschien dat dat wel zo is. Ik bied je psychosociale hulp, zodat je helder krijgt wat er aan de hand is en hoe je weer zelf de regie krijgt over jouw leven. Zodat je leven minder zwaar wordt en je bewuster kunt genieten van wat er is. Zodat je gaat doen wat jij belangrijk en waardevol vindt in je leven.

Psychosociale hulp is een vorm van psychotherapie waarbij jij als persoon met jouw behoeften en verlangens centraal staat. Jij staat centraal en niet jouw klachten!! Soms zijn er problemen in je leven die zich niet 1, 2, 3 laten oplossen.....maar ook al zijn niet al je problemen helemaal opgelost, je hoeft niet te wachten om weer een ontspannerer, blijer en rijker leven te lijden.

Ik begeleid je professioneel, maar ook persoonlijk en betrokken. Ook mijn praktijkruimte is prettig en veilig, geen onpersoonlijke behandelkamer. Bel of mail me gerust voor een kennismakingsgesprek.

Je bent van harte welkom. Mw drs. Ron Root, psychosociaal therapeut in Diever

Mail info@praktijklifestyle.nl of  bel 06 13604362