10 Aug 2015
Werkdruk- en stress: mindfulness werkt!
Nu beginnen met Mindfulness?
Nu de vakantie voorbij is, wil je je innerlijke rust en ontspanning meenemen naar het (werk) leven van alledag. Vaak worden we al weer snel en ongemerkt meegesleept door allerlei ontwikkelingen op het werk en in ons prive leven. Loopt de werkdruk weer op en daarmee de werkstress. Slapen we slechter, bouwen vermoeidheid op. Komen we weer in het oude patroon terecht. Dreigen we uit balans te raken. Mindfulness kan je helpen om met open blik te blijven onderscheiden wat nu echt belangrijk voor je is en wat niet. Mindfulness kan je helpen om uit je automatische reactiepatronen (je automatische piloot) te stappen en fris & oorspronkelijk om te gaan met alles wat er in je leven gaande is. Zodat jij in balans blijft en je levenslust behoudt. Proberen waard!