02 Jun 2017
Werkgericht therapie bij burn out
Werkgerichte therapie bij burnout en overspannenheid werkt!
Als je burn out bent of overspannen (mede) door problematiek in de werksituatie werken we samen aan jouw herstel: fysiek en mentaal. Bv. meer nee zeggen, grenzen trekken, voor jezelf opkomen. Maar we kijken samen ook naar wat er in de werksituatie gebeurt en hoe je daar effectiever mee kunt omgaan. Vaak is een reorganisatie, een verandering van functie (inhoud), nieuwe leiding, ander team, conflict met collega of leiding de trigger om het niet meer vol te houden, hoe je het ook probeert. ook kun je het gevoel hebben dat het werk te moeilijk te complex voor je is geworden, waardoor je je niet meer competent voelt. In de wkgerichte therapie kijken we samen naar allebei: naar jou zelf en naar de situatie op het werk, want dat helpt het meest om er weer uit te komen!
Ik ben psycholoog en heb 30 jaar in allerlei organisaties gewerkt o.m. als HR manager. Als je nadere informatie wilt over werkgerichte therapie, bel of mail me gerust.