13 Nov 2017
Begeleiding bij je relatie
Je leeft langs elkaar heen. Jullie maken steeds ruzie, maar eigenlijk weet je niet meer waar dat over gaat. Je maakt geen tijd meer voor elkaar. Alle aandacht en energie gaat zitten in gezin en werk. Je voelt je eenzaam. Jullie vrijen niet meer of op de automatische piloot. Waar het ooit prettig en veilig was samen, zijn er nu  verwijten of verwijdering. Je vraagt je af of je zo wel verder wilt.
Jullie hoeven niet in je eentje hiermee door te modderen. Relatietherapie is begeleiding voor jullie beiden, waarbij jullie met begeleiding van een ervaren relatietherapeut onderzoeken of jullie de verbinding met elkaar weer kunnen vinden. Meestal blijkt er onder de boosheid en onmacht nog veel liefde en vebondenheid verborgen te zijn. Soms is de koek op en wil je samen niet meer verder. Ook dan kan onpartijdige begeleiding jullie helpen, nl. om respectvol uit elkaar te gaan.Jullie moeten immers allebei weer door met je leven!
Bel of mail me gerust voor een kennismakingsgesprek. Jullie komen dan samen. In de kennismaking brengen we in beeld wat er speelt en wat er mogelijk is.